KUNSTMALERIER

KARI HESTNES

UNDRING

Kari Hestnes kommer opprinnelig fra Trondhjem, men er nå bosatt fra Gran på Hadeland. Hun er kanskje mest kjent som strikkedesigner (Karihdesign) og fotograf (Tett På Fotografi) , men i tillegg maler Kari akrylbilder som inviterer til undring. I bildene sine tar hun deg med inn i en magisk og drømmende verden ofte med et symbolsk og spirituelt innhold.

- Malingen er meditasjon og tilstedeværelse for meg, sier Kari, i maleproposessen blir jeg bedre kjent med meg selv og jeg undres stadig over hva jeg finner i mitt indre skattkammer. Jeg maler intuitivt, motivet kommer frem gjennom hendene mine mens jeg maler. Ofte starter det med kaos og ut fra det dukker motivet opp.

Jeg ønsker, som oftest ikke å gi bildene mine titler, hver og en oppfatter motivet forskjellig og jeg ønsker å la det være åpent for tilskueren å tolke. Jeg oppdager selv nye ting i bildene mine hver gang jeg ser på dem.

                

ØNSKER DU Å KJØPE BILDER?                                                                                                                      

Ta kontakt på e-post, kari@balanzen.no hvis du ønsker pris på noen av maleriene Du kan også komme innom mitt atelier i Helgumsdalen11 på Gran, Hadeland etter avtale og se på bildene.

 

  • Facebook Social Icon

© 2017

by Kari Hestnes, www.karihdesign.com - Contact: kari@balanzen.no